Om CK&CO

CK&CO’s ambition er, at du som kunde får levereret viden og resultater, der går ud over de traditionelle fagligheder i branchen.

Vi betragter os selv ledende inden for bygherrerådgivning, porteføljestyring, risikohåndtering og byudvikling. De fagligheder som vi har valgt at bygge CK&CO op om. Det gør os i stand til at levere viden og resultater på allerhøjeste niveau.

Denne faglige base bruger vi til at skabe løsninger ud over de traditionelle fagligheder, og vi ved at det skaber helt nye og mere solide tilgange til kendte problemstillinger.

Vi er her for at styrke og støtte dem der arbejder i de tidlige projektfaser, med nye løsninger.

Udvalgte
referencer

Se alle referencer

Konsulenter

Hos os finder du en stærk og erfaren gruppe af konsulenter inden for økonomi, byplanlægning og beslutningsstøtte.

Vi har desuden specialister indenfor bl.a. risikostyring, statistik og IT.  Det gør det muligt for os at levere en unik kombination af ydelser.

Se alle konsulenter

CK&CO er leverandør
på SKI-rammeaftale

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale. Vores SKI-rammeaftale sikrer konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. CK&CO lever som leverandør op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Resultater

Vores resultater er vores vigtigste anbefalinger. Vi er præcis det værd, som vi skaber sammen med vores kunder. Det har vi beskrevet, så du kan få indblik i den effekt vi kan skabe i din organisation.

Hvordan vi driver forretning

Vi stiller høje krav til os selv for at opretholde god forretningsskik. I vores Code of Conduct beskriver vi de retningslinjer, som vores virksomhed, medarbejdere og du som forretningspartnere skal handle ud fra.

Læs mere