Machine- og Deep Learning i risikostyring

Træf beslutninger og find risici effektivt med kunstig intelligens der låser op for erfaringer, som ellers kunne være glemt.

Læs om casen da AI (for første gang i DK) blev implementeret til erfa-opsamling og risikostyring.
Se nedenfor under "Resultater".

AI-værktøjets største styrker er, at brugeren får forelagt løsninger, som ellers ikke vil fremkomme.

Gevinsten ved at implementere AI-algoritmer i erfa-opsamling og risikostyring er, at der kun er en lille ændring i den nuværende praksis, men til gengæld et kæmpe skridt i forbedringen af projektstyring.

Foruden det, er der i AI-værktøjet også indarbejdet forskellige kategoriseringsfiltre, der kan sætte yderligere fokus på den problemstilling som brugeren ønsker at få løst.

AI-værktøjet baserer sig på 'Machine Learning' inde for NLP (Natural Language Processing).
Ved at analysere tekst, højner det kvaliteten af styring og beslutninger, samt sparer tid og arbejdsgange på følgende områder:

·   PL’s daglige arbejdsopgaver med styring af byggeriet, ved at give løsninger der ikke ville være tænkt på.

·   Ledelsens, eller porteføljekontorets, arbejde ved at identificere risici, og indsatsområder, der går på tværs af projekterne.

·   På workshops eller kvartalsgennemgang hjælpe projektleder eller risikoleder, med at forstå ligheden og nye forbindelser mellem risici, samt udfordre synet på løsningsrummet.

·   Forbedre de daglige arbejdsopgaver med styring af byggeriet, uden radikalt at ændre den nuværende praksis.

Samlet set forbedrer AI-værktøjet projektstyringen på risiko, tid og økonomi i byggeprojekter, og effektiviserer samtidigt projektlederens daglige arbejde.

AI-værktøjet forbedres automatisk i kraft med der tilføres mere viden, og brugerne løbende anvender værktøjet.

AI-værktøjet kan med fordel bruges gennem i hele projektets livscyklus.

Resultater

Vores resultater er vores vigtigste anbefalinger. Vi er præcis det værd, som vi skaber sammen med vores kunder. Det har vi beskrevet, så du kan få indblik i den effekt vi kan skabe i din organisation.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om denne eller en af de mange andre ydelser? Så kontakt os for mere information. Vi kommer gerne forbi og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe gode resultater.

+45 42 24 89 87
info@ckogco.dk


Kontakt